Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Sněhové pusinky na váhu
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Králík pečený na bůčku s bramboráčky
Koláč s kuřecím masem a olivami
Ovocný koláč se žmolenkou
Meruňková zmrzlina
Piškotový korpus - dvoupatrový dort
Pochoutkový dip k zelenině
Černá čočka se zeleninou - salát nebo…
Zapečené chleby s vejcem a ricottou
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Brokolicová polévka se sýrem a…
Čokoládový pudink
Noky se špenátem a ricottou
Rozlítaný ptáček
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Kachní prsa s nudlovým salátem