Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Hmota Marshmallow - nahradí marcipán
Plněné bezmasé bramborové knedlíky
Hermelín v listovém těstíčku
Bílý šťovíkový boršč
Banánovo-jahodový dort
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Babičky škvarkoví šneci
Pořádná česnečka
"Braunýs"
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Halloweenský perník
Rizoto s kuřetem a liškami
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Halloweenské cupcakes
Tatarák s kapary
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem