Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Bramborová pizza s dvojím sýrem
Sekané znojemské biftečky
Domácí lazaně
Mexické placky tortillas z mouky
Červená řepa po řecku
Lemon Cheesecake
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Buchta z cizrny
Podzimní salát Coleslaw
Polévka z pečeného květáku
Dršťková z bedel
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky