Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Česnečka z uzených kostí
Jednoduchá ovocná bublanina
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
Kynuté máslové koláčky
Jablkový koláč s čokoládovou polevou
Citronové řezy-máslové a výtečné
Jednoduchý ovocný koláč
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Hroznové smoothie
Houbové ragú s nudlemi
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami