Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Lahodná lepivá vepřová žebírka
Drožďová polévka křečka Josífka s…
Skvělá šunková pomazánka
Můj vlastní kuskus
Zeleninová pánev
Variace na Kung-Pao
Jablečné žabí tlamičky se skořicí
Tortilly s fazolovou směsí
Sernik neboli tvarohový dort od Jirky…
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem