Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Linecký koláč s jablky a drobenkou
Lahodné profiteroles
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Masíčko v hermelínu-minutka
Medové-ořechové řezy
Barevné pomazánky - z červené řepy
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Boloňské fazole pro vegany
Špenátový kuskus
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami