Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Pomazánka z cizrny
Koleno v alobalu na grilu
Palačinkové rolky (roládky)
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Těstoviny s vejci, parmezanem a…
Smetanová polévka (Rahmsuppe)
Achillova pikantní křidýlka
Pórková lehká polévka
Kokosové řezy s citronem
Fazolky nakyselo s vejci
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami