Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Polévané piškotové muffinky
Jogurtová bábovka s pudinkem
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Jablečný závin s tvarohem z…
Jablečný perník s tvarohem
Švestkové (třešňové) šátečky s…
Jablečná bábovka - vláčná
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki