Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Grilované cukety a lilky v olejovo…
Krakonošův oběd
Vepřové nudličky na žampionech
Květákový nákyp s kuřecím masem
Perníčky - hned měkké
Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl
Česnekovo-houbový guláš
Čalamáda na špagety
Lívance s cukrem a skořicí
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros