Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Mleté maso s kapustou
Rösti - smažená nebo pečená příloha
Jednoduchý drobenkový jablečný koláč …
Patizonová (kedlubnová) minutka
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Domácí bylinková lučina
Jednoduchý jahodový koláč II.
Salát z červené řepy a brusinek
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki