Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Okurkový salát alá tzatziky
Mrkvová pomazánka V.
Mřížková tvarohová buchta
Meruňkový táč kynutý
Houbové flíčky-zapečené
Cizrnový salát s rajčaty a chorizem
Banánovo-čokoládový vláčný koláč
Gratinované brambory (nejen) se…
Plněná vepřová rolka
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki