Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Plněný hermelín
Šťouchané brambory
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Domácí kečup
Šklebíci z listového těsta
Pudinkové kostky s tvarohem - bez…
Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone
Čočkové ragú
Dušené kotlety na paprice
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki