Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Prezidentské maso
Vídeňské ořechové rohlíčky
Jablečná buchta s pudinkem
Brokolicová polévka s brambory
"Tiramisu" roláda
Rajčatovo-paprikový salát
Chlebová polévka podle Ládi Hrušky
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Pečený čaj - hruškový
Vietnamské palačinky s krevetami
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki