Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Pikantní česneková pomazánka
Drožďová pomazánka - Dědův recept
Pomazánka z tresčích jater II.
Škvarkové tyčinky
Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem
Bramborovo cuketová polévka -…
Chutná čína ze sojového masa
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Domáci hamburger
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki