Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kuřecí prsíčka á la Lada
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Bábovka s dvojitou porcí tvarohu
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Hlíva na kořenové zelenině se smetanou
Pikantní bramborový guláš
Mleté hovězí po anglicku
Dukátové buchtičky s krémem
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Těstoviny s pancettou a hráškem
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Skvělý domácí kváskový chleba
Zapečené brambory se smetanou a…
Bábovka ve skle
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka