Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Srdíčka na smetaně
Kuřecí směs po staročesku
Dobroučká kuřecí pomazánka
Hermelínová omeleta
Bramborovo-mrkvová kaše
Zdravé lívance ze zakysané smetany
Květáková (brokolicová) rýže
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Kaše z ovesných vloček s krupicí
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky