Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Krupičková polévka s vejcem
Kuře a la kachna II.
Rybízová buchta s čokoládou
Italské kuře II.
Pomazánka "hned pryč"
Salát z krabích tyčinek s majonézou
Tuňáková pomazánka VI.
Kuřecí maso na houbách se smetanou
Sezamové kuře v těstíčku
Kuře na paprice
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem