Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Telecí kýta na hříbkách
Velikonoční mrkvový beránek
Kuřecí nudličky na smetaně se slaninou
Hrstkové ovocné knedlíky
Zapekané brambory s pórkem
Velikonoční jidáše
Hrníčkové rohlíčky a pletýnky
Hovězí ptáčky s rýží
Večeře z jednoho plechu
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Souvlaki s tzatziki
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi