Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Brambory s tvarohem
Vajíčková pomazánka II.
Nepečená vajíčka
Marcipánová hmota falešná (varna)
Krůtí medajlonky se sýrem
Rýžový nákyp s meruňkami
Zahradní hamburgery - grilované
Smažené bramborové kroužky
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Cukety plněné mletým masem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem