Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kuřecí prsa v nivové omáčce
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Boršč III.
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Staročeské zelí s kroupami a uzeným
Výborné mandarinkové řezy
Patizonová (kedlubnová) minutka
Jogurtový tropik dort - nepečený
Čokoládová pěna s jahodami
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…