Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Hovězí pečeně na divoko
Mramorová bábovka ze šlehačky
Šátečky - bezkonkurenční
Kokosový dort - výborný a snadný
Brokolicovo-cuketová krémová polévka
Brokolice pečená s česnekem a citronem
Cibulová sladkokyselá omáčka /…
Ochucené majonézy
Adžika směs z mletého masa
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…