Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kovářské kotlety
Gnocchi s listovým špenátem
Babiččin sádlový koláč
Nivová pomazánka II.
Pečená francouzská bageta plněná…
Frankfurtská polévka
Marinovaná červená řepa - sladkokyselá
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Banánovo-mangové smoothie
Minestrone
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…