Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Lososová pomazánka
Hraběnčiny řezy II.
Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně
Máslový ležák proti depresi
"Chlupačky" - zapékané chlupaté…
Hrníčková kynutá bábovka s makovou…
Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový
Sýrovo-šunková pomazánka
Marináda na kuřecí maso s citrusy
Srbské rizoto
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodovo-rebarborový koláč
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Křehké galetky s rebarborou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory
Pečená vepřová žebra se salsou verde…