Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Sněhové rohlíčky s krémem
Ďábelský Pangasius
2x křenová omáčka se smetanou
Makové řezy s citronem
Perníčky - hned měkké
Barevné pomazánky - z červené řepy
Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Tuňáková pomazánka s mascarpone
Mexický těstovinový salát
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…