Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Valentýnský dort
Piškotové řezy po padesáté
Óbr dort - číslice
Zdravá dobrota z červené čočky a…
Krkovička na celeru
Hermelínové ranečky se zeleninou
Mřížkový koláč : pudinkovo-makový
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Citronové těstoviny s hráškem a…
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli