Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Banánový koktejl
Švestková povidla bez míchání
Bábovka v mikrovlnce za 10 minut
Krevety středozemí
Obalovaná česneková křidélka
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Candát a batátové pyré
"Chlupačky" - zapékané chlupaté…
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Mexická kuřecí polévka
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli