Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kávové slzičky
Ledový salát se smetanou
Bramborové šišky s mákem a švestkovou…
Nádivka do kuřete, kachny, husy a…
Troubový segedinský guláš
Jablečné muffiny s tvarohem
Bylinkový chléb (DUKAN)
Spaghetti aglio olio e peperoncino
Celer smažený v kořeněné tempuře
Krémová kari polévka s kuřecím masem
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli