Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Andělské zvony
Ředkvičkový salát
Vepřové ragú z mletého masa
Čaj ze sušených šípků
Ďábelský Pangasius
Těstoviny zapečené s mozzarellou
Ananasovo-kokosová roláda "Piña…
Boloňské fazole pro vegany
Rybízový koláč
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Vanilkový cheesecake
Makovec se švestkami