Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Mrkvový salát
Cizrnová polévka s řapíkatým celerem
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Papriková krémová polévka
Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky …
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Křenové závitky v rosolu (aspiku)
Babiččina ořechová bábovka
Rybízový koláč
Cuketové placky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí