Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Palačinky od Petra
Třené houskové knedlíky (nekynuté)
Pivní pomazánka
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)
Jemná cuketová pomazánka s ricottou
Rychlá uzeninová polévka s rýží
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Domácí šunka ála vepřováček
Tuňáková pomazánka s olivami na…
Bramborový koláč se zeleninou
Třešňový kompot
Citronové orzo se špenátem
Hrnková bublanina s třešněmi
Mexická kuřecí polévka
Těstovinový salát Caprese
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.