Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Grilované kuře
Hrách na maďarský způsob
Celerový salát s ananasem
Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…
Kuřecí směs s cuketou
Dort s karamelem, banány a šlehačkou
Kuskus s tuňákem a zeleninou
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Mazanec s mandlemi
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki