Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Langoše
Grilované cukety a lilky v olejovo…
Alsaský jablečný koláč
Lístkoví šnečci s marmeládou
Chlebová pečeně
Francouzský křehký jablečný koláč
Rychlé povidlové řezy
Domácí plněná roláda z mletého masa
Banánové placičky / palačinky
Barevné jarní závitky se třemi…
Třešňový kompot
Citronové orzo se špenátem
Hrnková bublanina s třešněmi
Mexická kuřecí polévka
Těstovinový salát Caprese
Aperol Spritz
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger