Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Buchta nebo bábovka ze šlehačky
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Oběd z papiňáku
Tvarohová vánočka
Zapečený lilek s fetou
Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce
Směs na špagety
"Míša" roláda
Pěna s polevou z hořké čokolády
Letní bramboračka s rajčaty
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki