Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Letní zeleninový salát a bylinkami
Vdolky paní Slávky
Zapečený lilek (nejen) s rýží
Kokosky ze Salka
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Tuňáková pomazánka s olivami na…
Banánová roláda s pudinkovým krémem
Lehký vajíčkový salát s jogurtem
Rajská polévka se špeclemi
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Čokoládová buchta z cukety
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem