Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Broskvové řezy s pudinkem
Tatarská pomazánka na topinky
Dort stracciatella s ricottou
Rychlá uzeninová polévka s rýží
Jablečný (hruškový) hřích - dort
Papriková smetanová omáčka
Zeleninový salát s balkánským sýrem
Ovesné cookies s brusinkami
Domáci hamburger
Letní bramboračka s rajčaty
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki