Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Vepřové na houbách
Bublanina II.
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Kvasnicová polévka se zeleninou
Dušená mrkev s džusem, bez jíšky
Česnekovo-sýrová omáčka
Zapečená ryba s přílohou
Bylinkový krůtí guláš se žampiony
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki