Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Posvícenské koláče z r. 1900
Étonnant jablkový koláč
Sekaná pečeně s paprikou
Pařížské těstíčko (na obalování nebo…
Mrkvová-pažitková pomazánka
Melounový sorbet
Svatomartinská husa
Rychlý sváteční perník s náplní - i…
Bábovka s rebarborou - šlehačková
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami