Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Štrůdl se zelím a nivou
Hnětynky - posvícenská specialita z…
Třené houskové knedlíky (nekynuté)
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
Domácí vepřovka po česku ala …
Minestrone
Mazanec s mandlemi
Mandle v pánvi pražené
Povidlové šátečky
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek