Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Jablková roláda
Kuřecí maso v sýrové omáčce
Hrnečkové knedlíky
Katův šleh (drůbeží)
Čokoládový dort z jablek
Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
Kakaové řezy s krémem
Vaječná omeleta s medvědím česnekem
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Cuketové placky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí