Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Pavlišovský řízek
Banánové řezy
Mletý sýrový řízek s uzeným masem
Slaný velikonoční dort (Torta…
Prdelačka z jelítka - jíšková
Zapečené brambory s žampiony a kuřecím
Omeleta s kuskusem
Pomazánka z tvrdého salámu
Cuketa z trouby
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem