Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Teplý bramborový salát
Bramborové pyré s brokolicí
Vývar s rýžovými knedlíčky
Ledový salát s kořeněným kuřecím masem
Čočková polévka ze zbylé čočky na…
Pečená vepřová panenka ve slanině na…
Listové šátečky (závin) se špenátem
Červené zelí s jablky
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Kotlety plněné kysaným zelím
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Nejlepší vaječný likér
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví