Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kuře na cibuli v římském hrnci
Bramborák rodeo II.
Těstovinový salát s masem
Linecký jablkový koláč
Dukátové buchtičky "mňam"
Dýňová bábovka (řez) s kokosem
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
Kuře (nejen) na bramborách
Zeleninový vývar
Chili con carne
Kakaové išelky
Rumové kuličky s kokosem
Sněhové pusinky
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Vosí hnízda III.
Madlenky
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles