Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Pestrý zeleninový kotlík
Jahodový dort - krémový
Meruňkový táč kynutý
Citronová roláda s tvarohovým krémem
Česnekové plátky se slaninou
Staročeské zelí s kroupami a uzeným
Laskonky dle časopisu F.O.O.D.
Telecí líčka na víně
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Chili con carne
Kakaové išelky
Rumové kuličky s kokosem
Sněhové pusinky
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Vosí hnízda III.
Madlenky
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles