Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Marmeláda z bezinek a jablek
Nivovo-česnekoví slimáci
Italská caponata
Vanilkovo-jablečná pohádka
Česneková plec
Rybízový koláč podle paní Mixové
Smažené špagety se sýrem
Meruňkové clafoutis
Krémová houbová polévka
Mexická tortilla se zelným salátem
Halloweenský perník
Rizoto s kuřetem a liškami
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Halloweenské cupcakes
Tatarák s kapary
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem