Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kuřecí směs po staročesku
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Jak opravit nepovedený dort
Česnekové řízky v těstíčku
Fazole z konzervy
Špenátová polévka s pórkem
Krémová polévka z červené řepy
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Mexický hrnec s rýží
Dršťková z bedel
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami