Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kuřecí řízky v jogurtové marinádě
Kuřecí čína s ananasem
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Šlehačková roláda IV.
Báječné ovocné řezy - krémeš
Česneková pomazánka z červené řepy a…
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Brambory zapečené (nejen) s mletým…
Dušené maso (nejen) na špeku s…
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou