Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Pomazánka z droždí a vajec
Vynikající zmrzlinový pohár
Hermelínka-pomazánka
Domácí chléb VI.
Sněhový koláč s marmeládou
Těstoviny s paprikou, ricottou a…
Smažené špagety se zeleninou
Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou
Bramborové noky s dušeným špenátem
Minestrone
Trhané vepřové
Melounový sorbet
Špagety s cuketou a olivami
Čokoládová buchta z cukety
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…
Gazpacho - andaluská zeleninová…