Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Panenka Mňam s bramborovými dukátky
Bábovka olejová II.
Nízká čokoládová buchta
Květákové těstoviny se šunkou a nivou
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Cuketové placičky (nejen) s vločkami
Zeleninové smoothie s jablkem
Kološvárské zelí z remosky
Grilovaný losos
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…