Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce
Jablkový koláč od Alice
Špenátová pomazánka
Grilovaný banán
Gyros s tzatziky
Buchta z mikrovlnky
Bramboráky (křupavé)
Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový
Bábovka s rebarborou - hrníčková
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek