Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Sekaná pečeně plněná vejci
Bramborové šišky na slano
Kedlubnová krupicová polévka
Cuketová kostka s čokoládou
Pikantní kuřecí nugetky
Zapečené brambory s brokolicí a…
Plněná kuřecí prsa s broskví a…
Těstoviny se špenátem a uzeným masem
Batátový koláč
Voňavé batátové karí
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše