Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Lasagne s rajčaty
Nivová omáčka ke grilovanému masu
Brokolicový salát IV.
Rebarborový crumble se zakysanou…
Achillova pikantní křidýlka
Dipy ke grilovanému masu - s kapary
Čočková polévka ze zbylé čočky na…
Pórková polévka se žampiony
Penne s kuřecím masem, listovým…
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou