Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Jahodový patrový dort
Tvarohové palačinky s čokoládou
Bramborové knedlíky se strouhankou
Vepřové v alobalu
Listové rohlíčky s nivou
Studentské rychlolangoše
Luxusní tiramisu
Halali-smetanová omáčka po našem
Domácí čokoládová zmrzlina
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot